≡ Menu

Vodnik za Portugalsko, hoteli, znamenitosti in letalske karte

Pozdravljeni na strani Portugalska, kjer lahko najdete različne turistične informacije o Portuglaski. V kolikor bi jo radi obiskali, najdete na strani prenočišča (hotele, hostle in druga prenočišča), iskalnik za letalske karte, turistične vodnike za pomoč na poti in druge informacije, ki vam bodo koristile na vašem potovanju po tej čudoviti državi.

Prenočišča na Portugalskem

Pri obisku druge države moramo seveda poskrbeti za prenočišče. Na Portugalskem najdete veliko različnih prenočišč, ki jih lahko rezervirate na vseh koncih države.

S pomočjo spodnjega iskalnika lahko preverite najnižje cene za hotele, hostle in apartmaje na Portugalskem. Primerjajte cene in rezervirajte prenočišče po najbolj ugodni ceni.

Vpišite kraj ali mesto, datume, število oseb in pritisnite IŠČI.
Booking.com
Dodatne informacije o prenočiščih najdete na strani hoteli na Portugalskem in na posameznih mestih, kot so Lizbona in Porto. Preverite ponudbo preden se odpravite na potovanje ali rezervirajte, ko ste že na Portugalskem.

Letalske karte za Portugalsko

Ena izmed prvih stvari, ki si jo moramo priskrbeti je letalska karta. Za letalsko karto do Portugalske imamo več možnosti. Najbolj pogoste so karte do Lizbone, prav tako pa se lahko odločimo in letimo direktno v Porto ali Faro na jugu.

Oglejte si stran Letalske karte in najdite letalsko karto zase. Preverite kraje, ki vam odgovarjajo in datume, ki so za vas primerni ter rezervirajte letalsko karto do Portugalske preko spleta.

Turistični vodniki

Za potovanje po Portugalski se lahko pripravite že doma, tako da si preberete potopise ljudi, ki so tam že potovali in zberete informacije iz različnih spletnih strani.

Dodatno pa vam na potovanju pomagajo turistični vodniki, saj lahko v njih najdete različne informacije o voznih redih, restavracijah, zgodovini, kulturi in ostalem.

Na voljo so različni turistični vodniki: Lonely Planet, DK Eyewitness, National Geographic in ostale. Preverite ponudbo in si naročite tistega, ki vam odgovarja.

Znamenitosti Portugalske

Namen potovanje na Portugalsko je seveda v večini primerov ogled znamenitosti (v kolikor ne gre za obisk prijateljev ali sorodnikov, ogleda športnih tekem ali poslovnega potovanja).

Preverite glavne znamenitosti Portugalske in jih dodajte na svoj seznam stvari, ki si jih morate ogledati na Portugalskem. Veliko jih najdete tudi v turističnih vodičih, ki jih priporočamo, da si jih kupite ali izposodite, ko se boste odpravili na potovanje.